Normes de participació

 1. Les aportacions dels usuaris a l’àmbit de participació dels webs del Grup Hermes estan subjectes a l’acceptació d’aquestes Normes.
 2. Per fer aportacions a l'àmbit de participació del Grup Hermes és indispensable haver-se donat d'alta en el Registre dels webs del Grup i haver proporcionat totes les dades personals d'identificació i de localització que es demanen en el formulari corresponent. La participació en els webs del Grup Hermes es basa en el respecte als usuaris, en el respecte entre ells i en la responsabilitat individual de cadascú sobre les aportacions de continguts que s'hi facin. Per aquest motiu, totes les aportacions de participació es mostraran en el web acompanyades del nom, els cognoms dels respectius autors.
 3. L’enviament de qualsevol mena d’aportació de continguts als webs del Grup Hermes a través de les diferents fórmules de Participació no donarà dret a cap tipus de remuneració.
 4. Amb l’enviament voluntari als webs del Grup Hermes de textos, gràfics, videos, fotografies i qualsevol tipus de material, la persona que efectua l’enviament cedeix a Hermes Comunicacions S.A. els drets d’explotació (reproducció, distribució i comunicació pública en totes les seves modalitats) que li poguessin correspondre. Aquesta cessió de drets no és exclusiva i no està limitada ni territorialment ni temporalment. .En tots els casos, Hermes Comunicacions S.A. farà constar el nom de la persona autora o realitzadora dels materials
 5. D’acord amb el punt anterior, només s’admetran aportacions creades o realitzades per l’usuari i, per tant, els textos, gràfics, vídeos, fotografies i qualsevol material elaborat per persones alienes a l’usuari que les remeti serà rebutjat a fi de no lesionar els drets de terceres persones. Amb l’acceptació d’aquestes Normes i l’enviament de materials l’usuari assumeix tota la responsabilitat que es pogués derivar per infracció de drets de propietat intel·lectual, drets d’imatge o d’altra de naturalesa de terceres persones. L’usuari entén que la responsabilitat seria exclusivament seva i que, per tant, el Hermes Comunicacions S.A. quedaria al marge de qualsevol reclamació o litigi que se’n derivés.
 6. En el cas de les fotografies de nadons, únicament s’accepteran aquelles en les que el nou nat aparegui fotografiat amb els seus progenitors, o almenys amb un d’ells.
 7. L’idioma dels webs del Grup Hermes és el català. Qualsevol aportació en un altre idioma serà eliminada automàticament a fi que els usuaris la puguin comprendre. L'ús reincident d'altres idiomes comportarà la baixa de l'usuari.
 8. Hermes Comunicacions S.A. no es fa responsable de la qualitat gràfica i/o lingüística de les aportacions dels usuaris i es reserva el dret de no validar aportacions que no tinguin uns nivells de qualitat suficients.
 9. Hermes Comunicacions S.A. no acceptarà aportacions que tinguin un marcat propòsit publicitari d’establiments, serveis o productes, ni els que promoguin enquestes, concursos, reivindicacions o transmissions massives d’informació, ni els que facin promocions de continguts i serveis aliens als webs d’el Grup Hermes.
 10. Les aportacions del usuaris seran validades per un equip de moderació que en comprovarà les dades i en decidirà la publicació o l’arxivament.
 11. Amb l’acceptació d’aquestes normes, l’usuari declara que totes les dades que aporta són verídiques. Tots aquells registres incomplets o amb dades falses no seran validats. Les aportacions dels usuaris han de respectar la legislació vigent, molt especialment la referida a la dignitat i altres drets de les persones. Així, no es validaran continguts que insultin, difamin o amenacin, ni els que siguin sexistes, obscens, racistes o xenòfobs, que vulnerin l’honor i la intimitat o que incitin a qualsevol tipus de discriminació i/o violència.
 12. Les dades de caràcter personal obtingudes per mitjà d’aquest formulari s’incorporaran al fitxer denominat Usuaris web d'Hermes Comunicacions S.A. creat per a registrar i oferir serveis als usuaris de la web. Amb aquesta finalitat podran ser cedides a les empreses del Grup Hermes que s’indiquen a la informació legal d’aquest lloc web. En demanar l’alta com a usuari Hermes Comunicacions S.A. entendrà que vostè li atorga el seu consentiment per a tractar les seves dades amb aquesta finalitat.
 13. Qualsevol usuari registrat podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com sol·licitar la baixa definitiva adreçant-se a Hermes Comunicacions S.A. carrer de Santa Eugènia, núm. 42, 17005 de Girona, telèfon 972186400, fax 972186454 i correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vegeu també els Avisos Legals